Inspiratie

SCIKiDS Festivalul Stiintei 2016

Daca nu ai ce face pe 15 si 16 octombrie trebuie neaparat sa mergi la Festivalul Stiintei. Daca ai ce face, renunta la program si mergi la Festivalul Stiintei, in Mall Promenada, nivel 1

Anul trecut am cunoscut niste persoane determinate sa deschida ochii copiilor catre stiinta. O idee extraordinar de tare care vine in completarea unui invatamant rigid. Cand am auzit prima data de organizarea unui festival al stiintei de catre ei mi-am imaginat ca nu ai ce cauta daca esti trecut de 14 ani, dar m-am inselat. Intr-adevar, evenimentul este dedicat copiilor dar am gasit destul de multe lucruri faine de vazut si participat si ca adult. SCIKiDS Festivalul Stiintei este deja la a 4-a editie si devine din ce in ce mai plin de energie si succes. Ma bucur ca exista asa ceva pentru copii.

 

Am participat si anul trecut am ajutat la promovarea festivalului (Festivalul Stiintei 2015) si anul acesta am din nou aceasta onoare. Cum pot sa prezint mai bine festivalul decat prin a-i lasa pe organizatori sa o faca:

“SCIKiDS Festivalul Stiintei Bucuresti aflat la cea de-a patra editie in acest an, va asteapta cu tema Lumea in miscare: Vechi si Nou in Stiinta!

Noi credem ca stiinta are puterea de a schimba vieti si de a influenta destine. Misiunea noastra este aceea de a populariza stiinta in randul copiilor, tinerilor si adultilor. Ne propunem sa stimulam interesul publicului din Romania pentru stiinta prin evenimente si activitati definite prin trei calităţi-cheie: INTERACTIV, EDUCATIONAL, INSPIRATIONAL.

Pasionatii de stiinta distractiva sunt asadar asteptati la Mall Promenada, nivel 1 sa experimenteze stiinta alaturi de prietenii nostri pe care ii cunoasteti deja Fun Science, show-uri de senzatie: Mathmagician, Bubbleology cu Claudia Stroe, Fun Science Time, Fire and Ice, obiecte interactive aduse de Oraselul Cunoasterii, SCI & Art cu Game Art, demonstratii de print 3D cu RoboFun, competitii de roboti cu Techies, o baterie gigantica de lamai cu Da Vinci Learning, jucarii inteligente Momky & Friends, PC Garage, premii Lego, reviste Stiinta si Tehnica si multe surprize stiintifice.

Va asteptam sa celebram STIINTA asa cum stim noi cel mai bine sa o facem: DISTRACTIV & TRASNIT.”

Evenimentul este prezent si pe Facebook, aici.

Gata, aveti destul detalii ca sa ajungeti pe 15-16 octombie in Mall Promenada la SCIKiDS Festivalul Stiintei si nu aveti motive sa il ratati.

Ne vedem acolo!

 

Fii sociabilShare on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *