Diverse Inspiratie

Festivalul Stiintei 2015

Saptamana asta am avut placerea sa mi se propuna sa ajut un proiect extraordinar.  Prietena mea de la GameArt, Ana,(in caz ca nu stiti cine este Ana puteti sa cititi articolul acesta) m-a intrebat daca pot sa o ajut pe ea si pe o prietena a ei si sa filmez si montez un spot de prezentare a unei licitatii prin care se sustine un eveniment. Subiectul licitatiei este un tricou pictat de Ana si oferit pentru strangerea de fonduri. Am acceptat fara sa stau mult sa ma gandesc. Asa am ajuns sa o cunosc pe Andreea Stoica, cea care se ocupa de SciKids.

Anul trecut am cunoscut-o pe Ana in cadrul Festivalului Stiintei si avand ceva timp de pierdut m-am plimbat peste tot si mi s-a parut o idee tare buna. SciKIDS si Festivalul Stiintei isi propun sa aduca tehnologia, stiinta si cercetarea mai aproape de copii si astfel sa ii faca sa puna sub semnul intrebarii orice. Copii au nevoie de experimente facute sub ochii lor, au nevoie de experiente care sa ii uimeasca si sa le deschida mintea catre univers, nu de manuale fade si de profesori plictisitori. Asa ca mi-a facut o mare placere sa pot ajuta acest proiect.

Va invit si pe voi, cu copii sau fara, sa veniti pe 24 – 25 octombrie la Festivalul Stiintei la Mall Promenada pentru ca este chiar interesant ce se petrece acolo. Si daca eu nu v-am convins o las pe Andreea sa va invite personal.

 

 

 

Fii sociabilShare on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.