Diverse Ganduri

Webstock 2015 – social media intr-un loc

Anul acesta particip pentru a doua oara la Webstock si ma bucur ca pot participa la un astfel de eveniment. Anul trecut fiind prima oara cand iau parte la Webstock m-am dus cu o oarecare indoiala. Oare e pentru mine? E o pierdere de timp? Anul acesta ma duc la sigur. Abia astept sa intalnesc oameni cu nasul pe sus si sa ma amuz pe seama lor. Partea serioasa a bucuriei mele de a participa este ca pe langa persoanele care se cred buricul pamantului sunt si persoane de la care chiar ai ce invata, pe care ai vrea sa ii asculti mult mai mult decat timpul alocat expunerii lor in cadrul evenimentului.

Webstock este un eveniment care aduce un mare plus in comunitatea social media. Te invata cum sa devii mai bun, sa poti fii un profesionist in ceea ce faci. Ai ce invata de la toti pe care ii cunosti la un astfel de eveniment, si buni si rai. Depinde de tine sa filtrezi informatiile si sa ti le asumi pe cele corecte. In cadrul evenimentului sunt doua sectiuni. Prima parte este destinata conferintelor iar seara se acorda premiile Webstock pentru cele mai bune proiecte in domeniu.

Pana aici a fost partea de lauda deoarece am si undele critici la adresa organizatorilor, adica Evensys. Site-ul evenimentului este mai mult decat lipsit de informatii. Pare sa fie un site exclusiv pentru persoanele care stiu deja ce e aia Webstock si e decat un mediu de inscriere si pentru a transmite coordonatele eventimentului. Nu poti sa iti faci o idee mai complexa despre eveniment, despre speakeri si alte informatii care sa te faca sa platesti sa ajungi acolo, pentru ca exista si o latura financiara. Nici inscrierea nu prea e bogata in informatii. Desi exista niste termeni gen Ambasador sau Blogger Acreditat nu ti se explica diferenta dintre cele doua calitati. Pe scurt este un eveniment bun dar cu niste probleme in comunicare.

Astept cu nerabdare data de 2 octombrie, deoarece atunci este Webstock in caz ca nu am mentionat pana acum, si sa pot scrie un articol in care sa pot lauda toata activitatea celor prezenti, inclusiv a mea.

Site-ul evenimentului: http://www.webstock.ro

Facebook: https://www.facebook.com/webstock

Fii sociabilShare on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.