SciKids Festivalul Stiintei 2017 – Editia 5

A venit toamna si ca de fiecare data, de trei ani incoace, va invit la un super eveniment. Da, da! Ma refer la SciKids Festivalul Stiintei, cea mai cool intalnire cu stiinta. Acest super festival a ajuns la editia 5 si in fiecare an ofera din ce in ce mai multe ateliere si strange in jurul sau oameni foarte interesanti.

In articolele pe care le-am scris despre editiile din 2015 si 2016 va tot povesteam cat de tari sunt oamenii care organizeaza acest festival si cat de bucuros sunt ca i-am cunoscut. Anul asta e momentul sa va povestesc de cum e sa fiu voluntar si sa ajut ca SciKids Festivalul Stiintei sa fie posibil. In primul rand vreau sa va spun ca nu mereu timpul merita sa fie dat la schimb pe bani ci cateodata gasesti ceva mult mai valoros; bucurie si zambete. Si aici nu ma refer doar la bucuria mea (distractia e pe masura) ci la bucuria tuturor ca acest eveniment este este un succes si mai ales la bucuria participantilor si mai ales a copiilor care sunt prezenti intr-o lume a stiintei care le deschide mintea si dorinta de a pune intrebari despre tot ce ii inconjoara.

Cel mai important in tot acest articol e sa stiti ca ne vedem la SciKids Festivalul Stiintei pe 21-22 Octombrie la Mega Mall.

P.S.: Sa nu va pacaleasca numele evenimentului si sa  veniti chiar daca nu va mai considerati copii.

 

Fii sociabilShare on facebook
Facebook

About the author /


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *