Cum ajungi sa iti schimbi parerea

Mereu mi s-a spus ca sunt o persoana nehotarata. Mereu vreau altceva, mereu renunt la un drum pentru altul. Niciodata nu am crezut ca este un dezavantaj atat timp cat iti cantaresti bine alegerile si daca ai dat-o in bara… asta e… gasesti alt drum si ale alegeri. Daca esti obisnuit sa sari de la o alegere la alta esti adaptat la schimbare, la nou, mereu la altceva si nu te cramponezi de esecuri si de trecut. Partea negativa este ca mereu trebuie sa cantaresti orice alegere si sa fii totdeauna intr-o analiza a factorilor externi. Dar m-am obisnuit de atatia ani si deja, asa cum am spus, este deja un avantaj.

Acest site l-am pornit din dorinta continua de a nu sta degeaba ( a se citit a face ceva pentru mine, a aduce un plus celor din jurul meu, intr-o lume de la 9 la 17). L-am gandit ca un spatiu impersonal in care nu sunt eu pionul principal ci voi, oameni liberi, oameni creativi care au reusit sa sparga bariera creata de societate. Am vrut sa arat exemple de oameni fericiti si vise realizate. Si eu undeva in spate sa jonglez cu toate astea in care nu eram prezent efectiv ci era The Right One.

Apoi am simtit nevoia sa scriu despre calatoriile mele, despre oamenii pe care i-am cunoscut, despre frumusetea de a merge pe munte si libertatea ce iti este oferita de o plaja pe care te plimbi singur cu cainele tau. M-am gandit la zeci de nume pentru acest blog de calatorii, timp in care ma enervam ca nu aveam unde sa scriu aceste ganduri pentru ca nu am un nume bun pentru blog. Intr-un final am gasit o denumire destul de buna (dar nu perfecta incat sa fiu incantat) si urma sa iau domeniul si sa fac blogul.

Intre timp, de cand am tot scris pe The Right One, imi tot veneau diverse idei pe care voiam sa le impartasesc cu altii dar nu se prea lega foarte mult de filozofia si ce insemna in mintea mea The Right One si nu puteam posta aici. Pana acum!

The Right One am devenit eu. Eu am devenit The Right One. Mi-am dat seama ca pentru a schimba ceva, pentru a da un exemplu trebuie sa fii tu acela care este asa cum ai vrea ca altii sa fie. Nu poti arata alte persoane ca exemplu atunci cand tu ai pretentii de la oameni. Asa ca am realizat ca eu vreau sa fiu un om liber care isi urmareste visele si face ceea ce ii place. Adica isi traieste viata dupa propriile reguli si incearca sa iasa din tiparele societatii care de cele mai multe dati sunt gresite. Asa ca The Right One esti tu, este cel de langa tine, sunteti voi…. sunt EU. The Right One nu mai este impersonal, devine cat se poate de personal, adica eu cu toate experientele mele.

Voi incerca ca si pana acum sa gasesc oameni interesanti cu care sa vorbesc despre viata si despre cum au reusit ei sa isi gasesca cale pe care sa o urmeze. O sa scriu despre mine, despre locurile unde ajung si despre ce ma impresioneaza. Da exact ca un alt blog… dar nu prea. Este despre dorinta de a fi EU acel cineva din viata mea. Acela care face schimbarea.

 

Fii sociabilShare on facebook
Facebook

About the author /


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *