Inspiratie Interviuri Viziune

Interviu Alex Bobes – Taxi Gratis

Taxi Gratis nu este un concept, nu este o companie, nu este nici macar Taxi. Taxi Gratis este raspunsul venit la nevoia unor oameni de ajutor.  Alex Bobes este un tanar care s-a saturat sa astepte de la altii sa vina schimbarea si a luat atitudine. A creat Taxi Gratis care este un serviciu pentru oamenii cu probleme, care au nevoie de ajutor si nu pot sa se deplaseze altfel decat cu o masina. Alex nu cere nimic in schimbul acestui serviciu poate doar , zic eu, consideratia noastra.

Taxi Gratis functioneaza deocamdata doar in sectoarele 2, 3 si 6 ale Bucurestiului dar Alex vrea sa ajunga sa acopere o arie din ce in ce mai mare. Dar este greu sa implici oameni si companii sa fie alaturi de tine intr-un proiect atat de indraznet. Sunt de parere ca daca fiecare ne-am implica catusi de putin pentru ajutorarea celor in nevoie am putea sa schimbam ceva, chiar si pe noi.

Ma bucur ca l-am cunoascut pe Alex Bobes si ii multumesc pentru un interviu special din care putem invata ce inseamna altruismul.

Daca ai nevoie de Taxi Gratis suna la:
Telefon #1 : (+4) 0785.728.749 – cosmote
Telefon #2 : (+4) 0725.062.356 – vodafone

Pentru mai multe informatii accesati :
Site: www.taxigratis.ro
Facebook: TaxiGratis

 

Fii sociabilShare on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.