Arta Inspiratie Viziune

Cand nu ai un batran iti cumperi… un bilet

In general daca esti batran ori esti uitat ori esti ascultat, de prea putine ori privit. Mereu am fost de parerea ca daca nu te opresti din activitate si din invatat nu inbatranesti niciodata si mai ales daca faci si miscare ai gasit calea spre nemurire; oarecum. 🙂

Moses Rosen este un camin de batrani foarte speciali, batrani care danseaza, care intineresc sufleteste cu fiecare pas de dans pe care il fac. De 5 ani un grup de tineri care practica dansul contemporan trezesc in acesti oameni de la Moses Rosen dorinta de a se ridica din pat, de pe scaun si de a dansa. Si nu danseaza oricum, ci in spectacole in toata regula.

Va invit la un spectacol al acestor dansatori de varsta a patra la Centrul National al Dansului Bucuresti care va avea loc miercuri 29.10.2014 la ora 19:00. Mai multe detalii puteti afla de pe Facebook pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1476847995937846/?ref=ts&fref=ts. Pretul biletului este de 5 lei dar sunt convins ca e un pret prea mic pentru niste oameni asa mari.

Mai jos este o prezentare a spectacolului Corp la Corp ce va avea loc miercuri.

Sper sa reusesc sa obtin un interviu cu tinerii care au avut initiativa aceasta de dans comunitar si sa aflam cat mai multe despre ei si despre acest proiect. Pana atunci ne vedem pe 29 la Centrul National al Dansului sa ne cultivam spiritul.

Foto: Adela Iacoban

Fii sociabilShare on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.