Anul sabatic de 6 luni

De la ultimul articol au trecut multe luni. Nu imi pare rau, nu imi cer iertare nici macar mie. Ca sa pot face ceva din pasiune si sa iasa si bine, trebuie sa fiu impacat cu mine si sa am o liniste interioara; sa fiu intr-un echilibru. In acest timp mi-au lipsit toate acestea si am considerat ca nu trebuie sa continui pana nu ma pun in ordine.

Azi ma simt in stare sa scriu, dar am atatea ganduri in cap incat nu stiu cu ce sa incep. Mi-am propus sa continui cautarea de oameni care fac ceva, cu si pentru viata lor. Sunt oameni, care sunt cunoscuti sau nu, care pot inspira multa lume prin felul lor de a fi, prin ceea ce fac si prin ce lasa in urma lor. The Right One trebuie sa arate aceasta parte din om, faptul ca in jurul nostru e un frumos cateodata nevazut; sa nu lasam stirile TV sa ne intunece mintea cu bube si noroi.

De cateva zile am inceput, fara nicun motiv aparent, sa fiu constient de ce e in jurul meu. De oameni, de frunze, de soare, de albastrul cerului si de mine. E o senzatie placuta sa poti vedea ca existi prin prisma influentei tale asupa lucrurilor din jurul tau, un fel de actiune si reactiune. Aceasta constienta a ceea ce e in proximitatea mea ma ajuta sa vad acei oameni care merita sa vorbeasca despre ei, ca noi toti sa putem sa ne regasim si sa putem sa deschidem ochii constientei personale.

Sursa fotografie: hardyguardy

Fii sociabilShare on facebook
Facebook
Tagged with:     , ,

About the author /


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *