Romania, o tara ca oricare alta

Odata ce am inceput acest proiect, ” The Right One”, cautand material pentru site, am descoperit din ce in ce mai multi oameni care se inscriu in spiritul The Right One.

Ma bucur nespus ca genul acesta de oameni, care viseaza, creaza valoare in jurul lor, atat pentru ei cat si pentru societate, exista. Si sunt multi.

Afirmatiile in care tara si poporul romanesc sunt minimizate si distruse, cum ca Romania este termianta, ca nu mai poti sa faci nimic aici si ca oamenii sunt din ce in ce mai rai si hoti, palesc in fata acestor persoane care se lupta in primul rand cu ei insisi si trec peste zona lor de confort pentru a gasi de partea cealalta o oaza de bucurie si implinire.

Romania, o tara ca oricare alta nu este un titlu defaimator ci unul de lauda. Romania nu inseamna furt, nu inseamna coruptie, nu inseamna saracie. Romania este luminata si frumoasa prin oamenii sai care trec peste toate greutatile si piedicile pe care viata ti le asterne in cale. Romania nu este a celor care privesc in jos, din vina lor sau din vina altora care i-a impins acolo, ci a oamenilor care desi traiesc in aceleasi conditii, in aceeasi tara, au vrut sa faca ceva cu adevarat, au avut un tel si directie.

In momentul acesta ma simt mandru ca pot zice ca nu suntem mai prejos decat altii. Abia astept timpul in care o sa tip in gura mare ca suntem mai ceva. Usor, usor, cu trecerea timpului sper ca toata lumea sa poata lasa deoparte toate lucrurile care ii distrag de la adevaratul drum care ii va duce la o fericire adevarata si ingenua. Doar atunci, cand vom dovedi celor din jurul nostru ca exista valoare,  si ca exista oameni care au trecut de aceasta vale a deceptiei si au reusit sa aduca in viata lor tot ceea ce ii face fericiti, vom putea sa schimbam o societate intreaga.

Ce poate fi mai frumos decat atunci cand vrei sa arati ce poti, ca vrei sa aduci valoare lumii, cei din jurul tau sa te sustina si sa te incurajeze, nu pentru ca ai reusit, ci pentru ca incerci.

Romania, omenirea in general, merita sa iasa cu capul sus din acest cerc vicios care este grija zilei de maine care te ingroapa intr-o zona intunecata si urata a sinelui.

Meriti sa fii fericit si increzator in ceea ce esti in stare sa faci.

Meriti sa traiesti intr-o societate sanatoasa si puternica.

Nu astepta sa se schimbe ceva fara ca tu sa actionezi. Fi tu acel cineva din viata ta.

Fii sociabilShare on Facebook
Facebook