Incendiu Club Colectiv
Ganduri Inspiratie

Impreuna rezistam!

“Mami, n-o sa mor, nu? Inca iesea fum din el.

In nicio tara sanatoasa la cap nu trebuie sa se intample ce s-a intamplat pe 30 octombrie in Bucuresti. Nu exista scuze, nu exista explicatii si nici nu vreau explicatii. Nu ma intereseaza acte, nu ma intereseaza pareri. Nu se poate intampla un lucru ca acesta si cineva sa deschida gura sa spuna ceva. Nici macar sa acuze! In aceste momente tot ce trebuie sa facem este sa tacem si sa invatam ce avem de invatat.

Apoi dupa ce ne ingropam mortii trebuie sa ne ridicam, sa ne stergem lacrimile si sa luam “puloverele” alea lasate de “revolutionarii” TVR-ului prin cine stie ce dulapuri ascunse si sa le imbracam. Trebuie sa aratam ca noi, generatia asta noua de golani, de data asta si satanisti drogati, nu este asa cum o cred ei, lasa si cu coada intre picioare. Suntem multi si puternici. Suntem determinati si disciplinati. Acum tacem dar sa va fereasca sfantul cand nu o vom mai face. Noi suntem viitorul nostru si nu putem sa inchidem ochii la tot ce se intampla.

Vineri noapte a fost o apocalipsa in care oameni au ars de vii intr-un spectacol ridicol al mortii. Nu vreau sa mai redau nimic din cele intamplate pentru deja imaginile si descrierile sunt peste tot. Dar asta TREBUIE sa fie momentul in care noi, generatia asta uitata si blamata, trebuie sa aratam ca nu suntem ca ei si nu putem fi transformati in copii ale lor.

Patronii clubului Colectiv sunt vinovati. Dar nu mai mult ca primaria, ca organele de control si ca acest stat in care totul este putred si imputit. Daca justitia ii gaseste vinovati trebuie sa plateasca pentru ce au facut, dar asta nu inseamna ca ei au ajuns in punctul asta singuri. Au ajuns sa faca afaceri la limita legalitatii pentru ca asa cum iti canta statul asa joci. Nu esti cu noi, esti in potriva noastra. Nu iau apararea nimanui. Toti cei care sunt vinovati, sa plateasca. TOTI!

Au murit oameni minunati doar pentru ca asa a fost sa fie si acum sunt catalogati drept satanisti si drogati. Mai mult de cat atat, oameni ca Gigi Becali, Elena Dulgheru si altii dau impresia ca acesti oameni meritau sa moara. Asa ceva este inuman! Nu pot si nici nu merita sa comentez asa ceva.

Claudiu Petre a fost un om extraordinar pe care l-am cunoscut cu cativa ani in urma. A fost un om pe care ti-l doreai ca prieten, un om plin de viata care sarea in ajutorul tuturor. Asa a fost si in ultima sa noapte. A salvat mai multe vieti si si-a pierdut-o pe a sa. Viata altora a contat mai mult in ochii sai decat propria viata. Nu trebuie sa uitam gestul sau, nu trebuie sa il uitam niciodata pe Claudiu.

Dumnezeu sa te odihneasca!

Fii sociabilShare on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.